جستجو
خبرخوان

وبلاگ

نظرات (0) نحوه استفاده از دستگاه هیدروفشیال 7 کاره

یکی از جدیدترین دستگاه ها در زمینه ی زیبایی و پوست دستگاه هیدروفیشیال ۷ کاره می باشد، این دستگاه قادر به انجام 7 عملکرد مختلف در جهت پاکسازی و جوانسازی صورت خواهد بود، به طور کلی این دستگاه 7 کاره در دو مدل موتور سنگین و موتور سبک به بازار عرضه می شود که نوع موتور سنگین آن بسیار قدرتمند بوده و دارای...

هشت علامت کرونا دلتا را بشناسید
نظرات (0) هشت علامت کرونا دلتا را بشناسید

یک فوق تخصص بیماری های عفونی کودکان گفت: کسی که احساس می‌کند علایم کرونا دارد، باید در ابتدا خود را قرنطینه کند. دومین کار این است که باید به دکتر کارشناس مراجعه کند. همه پزشکان کرونا را می‌دانند ولی به پزشکی که با درمان کرونا آشنایی بیشتری دارد مراجعه کنند یا اطلاع بدهند و اعلام کنند که چه علائمی د...

نظرات (0) تست خواب رایگان

فروشگاه ما به صورت رایگان با استفاده از نیروهای متخصص از بیماران شما در منزل شما  تست خواب میگیرد

...
نظرات (0) تست خواب یا پلی‌سومنوگرام چیست؟ چرا و چگونه انجام می‌شود؟
احتمالا شما هم گاهی دچار کم خوابی، خواب زیاد یا مشکلاتی شبیه به آن بوده‌اید. اختلالات خواب را می‌توان با تست خواب بررسی کرد. پزشک، در صورت لزوم، تست خواب تجویز می‌کند تا فعالیت مغزی و اطلاعات مربوط به حالت خواب مثل حرکات بدنی، نفس‌کشیدن، سطح اکسیژن و ضربان قلبتان را بررسی ‌کند و براساس اطلاعات به‌دست‌آمده، چرخه و اختلالات خواب شما را تشخیص دهد. اما تست خواب یا پلی‌سومنوگرام (polysomnogram) چیست و چگونه انجام می‌شود؟ برای رسیدن به جواب این سؤال، در این مقاله با ما همراه باشید. چرا تست خواب انجام می‌شود؟ فرایند طبیعیِ خوابیدن با مرحله‌ای از خواب شروع می‌شود که خواب با حرکات آهسته چشم (NREM) نامیده می‌شود. در طول این مرحله، امواج مغزی شما کاهش قابل‌توجهی دارد که الکتروانسفالوگرافی (EEG) آنها را ثبت می‌کند. در طول NREM، برخلاف مراحل بعدی خواب، چشم شما حرکات سریع از یک سمت به سمت دیگر را ندارد. بعد از گذشت یک یا دو ساعت از خواب NREM، فعالیت مغز دوباره سرعت می‌گیرد و خواب با حرکات سریع چشم (REM) شروع می‌شود. اختلالات خواب می‌توانند فرایند خواب را مختل کنند. تست خواب برای تشخیص چنین اختلالاتی انجام می‌شود. در شرایط زیر، ممکن است پزشک تست خواب را پیشنهاد دهد: آپنه خواب یا سایر اختلالات تنفسی مربوط به خواب: در این حالت تنفس شما به‌طور مکرر در طول خواب قطع می‌شود و دوباره برمی‌گردد؛ اختلال حرکت دوره‌ای اندام: در این اختلال، در طول خواب، مدام پاهایتان را جمع و باز می‌کنید. این اختلال گاهی با سندروم پای بیقرار همراه است؛ حمله خواب یا نارکولپسی (Narcolepsy)‌: در این حالت نوعی خواب‌آلودگی غافلگیرکننده روزانه را تجربه می‌کنید و ناگهان دچار حمله خواب می‌شوید؛ بی خوابی؛ رفتارهای غیرطبیعی در خواب: اگر طی خواب فعالیت‌های غیرطبیعی مثل راه رفتن در خواب یا حرکات زیاد داشته باشید، ممکن است پزشک تست خواب را برایتان تجویز کند؛ اختلال رفتار خواب REM: در این اختلال همان ‌طور‌ که خواب هستید، رؤیاها یا خواب‌هایتان را اجرا می‌کنید. چهار نوع تست خواب وجود دارد: ۱. تست خواب شبانه (PSG) خواب کلی و بعضی از عملکردهای بدنی مثل نفس‌کشیدن، سطح اکسیژن خون، ریتم قلب و حرکت اندام‌ها را نشان می‌دهد. ۲. تست تشخیصی تأخیر چند‌گانه خواب در طول روز (MSLT) این آزمایش به تشخیص حمله خواب کمک می‌کند و میزان خواب‌آلودگی شما در طول روز را بررسی می‌کند. همچنین سرعت و تعداد دفعات ورود به مرحله خواب REM را نشان می‌دهد. این آزمایش صبح و بعد از تست خواب شبانه (PSG) انجام می‌شود. ۳. ارزیابی PSG و تیتراسیون CPAP طی دو شب در شب اول، شما کنترل و ارزیابی می‌شوید. اگر تیم پزشکی آپنه خواب را در شما تشخیص دهد، در شب دوم، فشار هوای مناسب برای درمان CPAP (فشار مثبت دائمی جریان هوا) محاسبه می‌شود. در این روش درمانی، هوا از طریق ماسکی که به‌طور خاص برای بینی طراحی شده است، وارد مسیر هوایی شما می‌شود. در ادامه، بیشتر با این دستگاه و دستگاه‌های دیگر آشنا می‌شوید. ۴. PSG با تیتراسیون CPAP در یک شب این آزمایش زمانی انجام می‌شود که تیم پزشکی در نیمه اول آزمایش شب، آپنه خواب متعادل یا شدید را کشف کند یا به آن مشکوک شود. در نیمه دوم آزمایش در همان شب، تست میزان CPAP موردنیاز برای درمان آپنه انجام می‌شود. عوارض جانبی تست خواب پلی‌سومنوگرافی یک آزمایش بی‌خطر و بدون درد است. شایع‌ترین عارضه جانبی این آزمایش التهاب پوستی است. این عارضه به‌دلیل چسبی به ‌وجود می‌آید که برای اتصال حسگرها به پوست‌تان استفاده می‌شود.
نظرات (1) ۵ نشانه هشداردهنده که خون بدن شما اکسیژن کافی ندارد
1 - ضعف یا سرگیجه یک علامت شایع کاهش سطح اکسیژن خون، ضعف یا سرگیجه است. بیشتر افراد سرگیجه را برای لحظه‌ای کوتاه تجربه کرده‌اند. با این حال، افرادی که اکسیژن کافی در خون ندارند، معمولاً متوجه می‌شوند که این اتفاق به طور روزانه، طی تغییر نور یا فعالیت شدید رخ می‌دهد. عضله می‌تواند مدت محدودی سوخت را بدون اکسیژن بسوزاند، اما این روند به طور نامحدود دوام ندارد؛ بنابراین کاهش سطح اکسیژن به صورت مزمن، باعث ضعف عضلانی می‌شود که این ضعف عضله معمولا به تنهایی رخ نمی‌دهد و با تنگی نفس همراه است. از آنجا که خون، اکسیژن را به همه جای بدن شما می‌رساند، ضعف یا سرگیجه سریع نشانه این است که خون اکسیژن کافی به تمام نقاط بدن نمی‌رساند. 2- خستگی خستگی مزمن نشانه اصلی عدم دریافت اکسیژن مورد نیاز بدن از طریق خون است. احساس خستگی انواع مختلفی دارد، اما خستگی همراه با هیپوکسمیا مزمن و بی‌پایان است. برخی افراد معمولاً احساس می‌کنند که در نیمه روز دیگر توان ندارند و به نظر می‌رسد خواب بیشتر هم کمکی به آن‌ها نمی‌کند. سریع‌تر از دیگران یا مداوم خسته شدن، علامت کاهش سطح اکسیژن خون است. 3- سریع شدن ضربان قلب تند شدن ضربان قلب نشان می‌دهد که قلب شما به سختی کار می‌کند تا اکسیژن را به تمام قسمت‌های بدن برساند، زیرا مقدار آن کافی نیست. اگر قبلاً هرگز علائم اضطراب را تجربه نکرده‌اید و بدون نشانه‌های دیگر اضطراب ضربان قلب‌ شما تند می‌شود، ممکن است دچار هیپوکسمیا شده باشید. 4- تنگی نفس البته که کمبود اکسیژن به این معناست که شما در تنفس دچار مشکل هستید. هنگامی که در تنفس و دریافت اکسیژن مشکل دارید، خون هم اکسیژن کافی ندارد. افرادی که دچار کمبود اکسیژن خون هستند معمولا تنگی نفس را گزارش می‌کنند، صرف نظر از اینکه فعالیت سنگین انجام داده باشند یا نه. 5- سردرد و سردرگمی سردرد به تنهایی نشانه نگران‌کننده کمبود اکسیژن در خون نیست اما همراه با گیجی، سرگیجه و عدم هماهنگی، می‌تواند نشانه کاهش سطح اکسیژن باشد. وقتی خون فاقد اکسیژن کافی است، تمرکز و هماهنگی بدن دشوار است و منجر به سردرد و گیجی می‌شود. اخبار گروه سایر رسانه‌ها صرفا بازنشر اخبار سایت‌ها و خبرگزاری‌هاست و خبرگزاری تسنیم هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.
آشنایی با دستگاه کمک تنفسی بای پپ  bipap
نظرات (0) آشنایی با دستگاه کمک تنفسی بای پپ bipap
دستگاه کمک تنفسی بای پپ bipap نوعی CPAP است که بین دو سطح فشار بالا و فشار پایین قرار دارد. سطح فشار بالا فشار مثبت راه هوایی دمی ( IPAP ) و سطح فشار پایین، فشار مثبت راه هوایی بازدمی ( EPAP ) نامیده می شود.
ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی چیست؟
نظرات (1) ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی چیست؟
دستگاه تنفّس مصنوعی یا وِنتیلاتور دستگاهی است که کار تنفس را برای بیمارانی که به‌طور موقت یا دائم دچار مشکلات تنفسی هستند انجام می‌دهد. به عبارت دیگر در ریه می‌دمد و درنگ می‌کند و بازدم خودبخود انجام می‌شود.
معرفی بهترین دستگاه های اکسیژن ساز
نظرات (0) معرفی بهترین دستگاه های اکسیژن ساز
در مطلب زیر برای شما دوستان و همکاران گرامی به بررسی کامل ۶ عدد از بهترین برند اکسیژن ساز می پردازیم. به این صورت که ابتدا به تعریف و بررسی کلی اکسیژن ساز و انواع آن می پردازیم سپس به طور کامل مفصل بهترین برندهای اکسیژن ساز را برای شما با مشخصاتشان بیان می کنیم.